SIMPELE RUN 6.9.2015

Järjestyksessään kolmas Simpele Run tapahtuma keräsi jälleen mukavasti väkeä Simpeleen keskuskentälle. Tapahtuma toimi Rautjärven kunnan Täydellinen liikuntakuukausi -tapahtumakuukauden avauksena. Tapahtuma aloitettiin Cooperin testillä, johon tällä kertaa osallistui peräti 13 juoksijaa. Testin jälkeen vedettiin hetki henkeä ja sitten juostiin koko kylän yhteinen sukkulaviesti. Viestiin osallistui hienosti yhdeksän joukkuetta, joista osallistujia löytyi monesta ikäluokasta. Viestissä  juostiin yhteensä kymmenen osuutta ja riippuen joukkueen koosta oli osuuksia yhdellä juoksijalla  yhdestä-neljään. Viesti eteni todella sukkelaan - niin nopeasti, ettei lähettäjätehtävissä ollut juontaja ehtinyt bongaamaan tarkkaa maaliintulojärjestystä. Kaikkein nopeiten kuitenkin pinkoi Nice Futiksen joukkue, mutta viereisen radan D12 joukkue antoi tiukan vastuksen jäätyään vain aivan aavistuksen. Moni joukkue oli panostanut viestiin pukeutumiseen paljon - löytyi niin tähtisäihkettä, mela kuin täysi ju-jutsuasu! Tällä kertaa palkittiin kaikki lapsiosallistujat, kun tarkkaa selkoa joukkueiden paremmuudesta ei saatu. :) Kisailun jälkeen startattiin koko kylän kiertävälle lenkille, jossa kukin sai edetä omaa vauhtiaan - aikaa ei otettu. Lenkkeilijöiden saavuttua maaliin arvottiin muutamia tuotepalkintoja kaikkien osallistujien kesken. Pääpalkinnon voitti Ulla Kaljunen. Kiitokset arpapalkintojen lahjoittajille.

Kiitokset myös kaikille osallistujille! Toivottavasti nähdään myös ensi vuonna!

Cooperin testin tulokset:

Antti Kuisma 3140m
Juha Hinkkanen 3110m
Erkki Veijalainen 2920m
Ami Häkkinen 2780m
Matti-Petteri Hinkkanen 2780m
Sanni Soikkeli 2670m
Mika Sinkkonen 2670m
Verneri Saukkonen 2650m
Ville Vinni 2650m
Juuso Kokkonen 2600m
Marko Hinkkanen 2550m
Kirsi Elolampi 2500m
Esko Heimonen 2020m

 

 

 

 

kansi.JPGTapahtuma alkaa perinteisellä Cooperin testillä. Testiin ilmoittaudutaan klo 13 alkaen kentän maalialueella. Ilmoittautumisen jälkeen on syytä verrytellä, sillä Cooperin startti on noin klo 13.15. Kaikki rohkeasti mukaan mittaamaan kuntoa!

Puolen kahden maissa kirmataan koko kylän sukkulaviesti! Kokoa oma joukkue (työ-, harraste-, kaveri- tai joukkueporukka tai ihan mikä tahansa sekalainen seurakunta). Viestissä on kymmenen osuutta, yksi osuus muutaman kymmenen metriä, joten matka on kaikille sopiva eikä mitään rajoitteita osallistujille ole. Mukaan saa ottaa halutessaan omaa joukkuettaan kuvaavan viestikapulan – pukeutuminen on myös joukkueen kesken sovittavissa eli asu vapaa!

Haasteita viestiin voi heittää eli voit myös vaikuttaa mahdollisiin kilpakumppaneihisi. (Pitäähän naapurikin nähdä joskus keskuskentällä kirmaamassa, eikös juu?)

 Luvassa tietysti palkitsemisia!

Viestien jälkeen vedetään hetki henkeä ja sitten startataan perinteiselle kylälenkille. Merkattu lenkki kiertää Simpeleen taajamaa ja on noin 6 km pitkä. Yhteislähtö – kukin etenee omalla nopeudella, aikaa ei oteta. Sallittavaa  (ainakin lapsille) on myös ”oikaista” 3 km:n kohdalta maaliin. J Lenkin voi kiertää myös kävellen, rattaillen – ihan millä tyylillä tahansa.

Maalissa juomatarjoilu lenkinkiertäneille!

Puffetista löytyy myös pientä purtavaa ja

kahvihampaan kolotukseenkin löytyy lääkettä.

Myynnissä myös seuratuotteita eli tarvittaessa mukaan voi hankkia vaikka uuden juoksupaidan!

KAIKKIEN OSALLISTUJIEN KESKEN ARVONTAA!

    

  Eiköhän lähdetä kaikki ja vietetä Täydellisen liikuntakuukauden ensimmäinen sunnuntai iloisesti reippaillen! 

Järj. Simpeleen Urheilijat Ry

© Simpeleen Urheilijat ry 2013
Web-design: Marko Myllymäki, Atadone
Powered by Seuramappi