URHEILUPÖRSSI


Urheilupörssi toimii Simmes Oy:n tiloissa (keilahalli), Reinikaisenkatu 6, 56800 Simpele. 

Tule tutustumaan ja tuomaan myyntiin itsellesi tarpeettomia liikunta- ja urheilutavaroita tai lahjoita ne meille urheiluseuran myyntiin.

Tervetuloa!

 

Urheilupörssi avoinna

keskiviikkoisin klo 17.00-19.00

lauantaisin klo 10.00-12.00

 

HUOMIO!!!

Tilitykset on laskettu 02/2015 ja ne on haettava pois vuoden sisällä. Jos tilityksiä ei haeta vuoden kuluessa, tilitykset siirtyvät seuran omistukseen. Sovi tilityksien hausta Marjaanan kanssa puh 050 340 1685.

Uudet myyntitlit ja tilitykset ja lisätietoja seuran urheilupörssivastaava Marjaana Suikkarilta.

Puh. 0503401685

 

 HUOM MYYJÄT!

Muistattehan merkitä myyntiin tuleviin tavaroihinne ympyrän sisään S-kirjaimen ja myyjänumeron eli esim. S 18 tai S 32. S-kirjain tarkoittaa Simpeleen Urheilijoita eli Urheilupörssiä. Jos kirjainta ei ole numeron edessä, myynnit voivat mennä sekaisin MLL:n myyjien kanssa ja rahat kirjautuvat väärälle hekilölle.

Urheilupörssin säännöissä määritellään myyntiajaksi 1 vuosi, jonka jälkeen tavarat olisi haettava pois tai päivättävä uudelleen. Jos tätä ei tehdä, SiU:lla on oikeus siirtää tavarat omaan myyntiin, jolloin tuotto tulee seuralle. Tällä estetään tavaroiden säilyttäminen tai hylkääminen seuran tiloihin. Uudet päivitetyt säännöt löytyvät tekstin alapuolelta, Intranetistä ja ovat saatavissa myös pörssistä.

Simpeleen urheilijoiden Urheilupörssin säännöt.pdf

© Simpeleen Urheilijat ry 2013
Web-design: Marko Myllymäki, Atadone
Powered by Seuramappi